top of page

Bestyrelsen

Hygge21.png

Jette Wilhelmsen har indtil 1. juni 2020 været formand for Joannahusets bestyrelse, men da hun den 1.august 2020 er tiltrådt som daglig leder af Joannahuset, er Peter Albæk blevet ny formand for bestyrelsen.

Peter Albæk, Bestyrelsesformand

Peter har i en årrække været formand for Børns Vilkår, og er i dag formand for Mentorbarn, bestyrelsesmedlem i Arla Fonden og Den Sociale Fond for Børn og Unge. Til daglig er Peter partner i en kommunikationsvirksomhed.

Dorthe Lysgaard, Næstformand
Er tidligere Direktør i Børns Vilkår og projektchef i Trygfonden. Dorthe har stor erfaring inden for organisationsopbygning, fundraising og ledelse.

Marie Skovgaard, Bestyrelsesmedlem
Har mange års erfaring som socialrådgiver inden for børne- og ungeområdet i både offentligt- og privatregi. Marie har også et stort indblik i børn og unges sociale rettigheder og i det hele taget stort juridisk indblik. 

Anette Kronborg, Bestyrelsesmedlem
Er jurist og ansat på syddansk universitet, hvor hun underviser og forsker i familieret. Anette har stor viden omkring retlige forhold mellem børn og unge og deres forældre – og det retlige samspil mellem familieret (privatret) og socialret (offentlig ret). 

Ann-Karina Henriksen, Bestyrelsesmedlem
Forsker i socialt arbejde med fokus på udsatte unges hverdagsliv og ophold på sikrede institutioner. Ann-Karina har stor erfaring med socialt arbejde som praktiker, konsulent og underviser.

Lisa Blond, Bestyrelsesmedlem

Er 24 år gammel og arbejder i dag som dokumentarfilminstruktør. Lisa har erfaringer lig Joannahusets målgruppe og har i perioder haft et liv på gaden. 

Hanne Warming, Bestyrelsesmedlem
Har stor forskningsmæssig viden om indsatser overfor udsatte børn og unge – og et stort netværk i forsknings- og praksisverden. 

Tescha Alexandrovitsch, Bestyrelsesmedlem
Er 27 år. Uddannet antropolog og arbejder til dagligt med forskellige projektopgaver for en række NGO’er. Tescha har erfaring lig Joannahusets målgruppe

Helena Reumert Gjerding, Bestyrelsesmedlem

Advokat. Arbejder til dagligt med juridisk rådgivning af bestyrelser for selvejende institutioner, fonde og foreninger.

bottom of page