Skærmbillede 2018-06-06 kl. 13.34.19.png

 

vi kan hjælpe over 300 børn

 

Børne- og ungekrisecentret er for børn og unge under 18 år. Joannahuset skal placeres i København, men være åbent for børn og unge fra hele Danmark. Huset vil årligt kunne tilbyde husly til ca. 100 børn og unge ved et gennemsnitlig ophold på 4 uger, og tilbyde støtte og rådgivning til yderligere ca. 200 børn og unge, der henvender sig uden at tage ophold.

Børne- og ungekrisecentret skal tilbyde to kerneydelser: 

1. Mulighed for at børn og unge døgnet rundt personligt kan møde op i Joannahuset uden visitation eller forudgående aftale og modtage akut støtte, omsorg og rådgivning.  

2. Mulighed for, at børn og unge kan overnatte i Joannahuset. 

Børn og unge der kommer i Joannahuset vil have behov for at møde voksne med forskellige kompetencer og personligheder. Vi vil derfor have en fast medarbejderstab, som består af uddannede socialarbejdere og studerende, der er under uddannelse til socialarbejder. Udover det lægger vi stor vægt på inddragelse af frivillige kræfter med forskellige personlige og faglige erfaringer.

 

 
Jeg har mødt alt for mange børn, som har lagt flugtplaner for at slippe væk fra vold og andre overgreb i hjemmet, men de har manglet et sted som Joannahuset at tage hen.
— Jette Wilhelmsen