top of page
IMG_0334.heic

BLIV EN DEL AF HOLDET

VORES FRIVILLIGE GØR EN FORSKEL​

Der ligger en særlig værdi i det at være frivillig – en særlig drivkraft og interesse i at være noget for andre. Det særlige er, at det ikke er et arbejde, men noget man gør af lyst, fordi man oplever at gøre en forskel i børnene og de unges liv, ens eget og de andre frivilliges.

 

De frivillige er et bærende fundament for Joannahuset. Man er som frivillig med til at sikre at Joannahuset er et trygt og rart sted at være i tæt samarbejde med de ansatte, der er tilknyttet til huset. 

 

Joannahuset har lige nu frivillige i alderen fra 18 år op til 77 år. Vores frivillige har vidt forskellige baggrunde og uddannelse. Dette gør vores hold af frivillige stærkt. Vores frivillige bidrager hver især med deres egen unikke person. 

1703695565526_edited.jpg

Frivillig i Joannahuset

Sarah Mortensen

"Jeg er jo bare Sarah. En ung voksen, der er i fuld gang med at finde ud af, hvad jeg skal stille op med det hele. Så jeg håber, at jeg bare kan være mig selv – og hjælpe så godt, jeg nu kan."

1699973523938_edited_edited.jpg

Frivillig i Joannahuset

Nikolaj Riber-Pedersen

"Jeg har ikke været frivillig før, men da jeg læste om Joannahuset på Facebook, kunne jeg mærke, at der var noget, der ramte mig.”

frivillige_1.jpg
HAR DU LYST TIL AT BLIVE EN UUNDVÆRLIG DEL AF JOANNAHUSET? 

Vi rekrutterer løbende nye frivillige, så send gerne en ansøgning til frivillig@joannahuset.dk, og så gemmer vi den til næste gang, vi afholder samtaler

bottom of page